Çiğdemli İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak; okulumuzu öğretmeni, öğrencisi ve velisi ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek; Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar: Okulumuz 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı´nda hizmete girmiştir.

Saatler: Giriş zili:09.00 Çıkış zili:14.30
Isınma: Kömür kaloriferi.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda e-Twinning projeleri yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: Çiğdemli İlkokulu-Çiğdemli Ortaokulu olarak tek binada Eğitim-Öğretime devam edilmektedir.

WEB - https://cigdemli.meb.k12.tr

Adres - ÇİĞDEMLİ KÖYÜ AHMETLİ MEVKİİ AHMETLİ KÜME EVLERİ NO: 82 EREĞLİ / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal Eğitim-Öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çiğdemli Köyü-Ahmetli mevkiindedir.

Ulaşım Köy dolmuşları(Çiğdemli,Emirali ve A.Sofular) ve Ormanlı Beldesi dolmuşları ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ZONGULDAK´A 50 KM KDZ.EREĞLİ´YE 22 KM UZAKLIKTADIR.